Nyhet

Opplæringskontoret har flyttet!

Etter 10 år i Breivika, har opplæringskontoret nå flyttet til Lanes. I 4.etg der Rema 1000 holder til, har vi samlokalisert oss med 6 andre opplæringskontor. Vi er nå i lyse, trivelige lokaler med utsikt og mange nye kollegaer, det føles veldig bra! Vår nye adresse er: Strandveien 106, 9006 Tromsø. https://www.google.no/maps/place/Strandve

Les mer
Marte Olsen, Fotokonkurransen 2015

Fotokonkurransen 2015

Fotokonkurransen ble avsluttet 15.november, og i år fikk vi inn mange flotte bidrag! Juryen hadde flere runder før topp tre ble bestemt. Vi la hovedvekt på helhetsinntrykk, 60-tallets særegenhet, som korte skjørt og lange bein 😉 Her fant vi også tuppering, løsvipper, lollipop og flower power! På 1.plass kom Marte Olsen fra Goshamei, på

Les mer

God jul alle sammen

Vi som jobber hos OK Frisørfag vil benytte anledningen til å ønske alle våre medlemsbedrifter og lærlinger en riktig god jul og et godt nyttår!  

Les mer

Kurs

Lærlingene fikk i oppgave å ta for seg en tidsepoke eller en tenkt deltakelse i “Årets lærling”, skaffe seg en modell og gå i gang med forberedelser. I forkant av selve dagen var samtlige lærlinger på makeupkurs, et meget kjærkomment tiltak!

Les mer
OK_frisor_mann_herre_klipp_stying

Nye nettsider

Vi gratulerer oss selv med nye nettsider. Hvis du har kommentarer til innholdet så send oss gjerne en mail. Vi ser frem til å høre fra deg.

Les mer