Hvorfor velge frisørutdanning?

Hvorfor velge frisørutdanning?

Først og fremst gir utdanningen deg fagkompetanse og anerkjennelse. For det andre så får du lønn i læretida, og du kan søke om stipend i tillegg. Det er også en fordel at du har en genuin interesse for faget du har valgt. Er du opptatt av moter og trender? Synes du at det er gøy å skape noe med hendene, kreere? Er du utadvent og kan kommunisere godt med alle slags mennesketyper? Er du utålmodig? Da er det håp, du vil få tilbakemelding på arbeidet du gjør veldig fort. Frisøryrket er en spennende og kreativ karrierevei, men er også krevende. Du må holde deg i form, og ha evnen til å stå på – hvis du har planer om å nå langt i dette faget. Det er nemlig gode utviklingsmuligheter innafor faget, og du kan se fram til kreativ utfoldelse, sosialt arbeidsmiljø, gode lønnsmuligheter og en trygg jobb.

Høres dette spennende ut? Da kan du se lyst på framtida, du vil få mange utfordrende og artige arbeidsoppgaver, og ingen dager er like! Frisørutdanningen er allsidig og fremtidsrettet, og du får bruke deg selv og dine evner på mange områder samtidig.

Andre karriereveier når du har fagbrev i frisørfaget:
Mester, instruktør, faglig eller daglig leder, yrkesfaglærer, stylist, tekniker og bedriftsleder. Du kan også arbeide innafor teater, media/tv og ta videreutdanning som parykkmaker.

Sjekk: www.frisørfaget.no eller  www.utdanning.no